paluu etusivulle  tietoa palvelusta  suurenna   pienennä  
 ARTIKKELIHAKU
 ALUEHAKU
 KOHDEHAKU
 
   KARTTAHAKU
 
Tietoa palvelusta
 
Sivustolla on julkaistu Etelä-Savon kulttuuriperintötietokantaan sisältyviä kohteita ja alueita. www.esku.fi-sivuston ovat tuottaneet Etelä-Savon maakuntaliitto, Etelä-Savon ely-keskus ja Savonlinnan maakuntamuseo yhdessä. Toteutuksesta vastaa Tmi Hilla Tarjanne.
 
Tietosuojaseloste
 
Sivuston rakenne ja pdf-tiedostot
 
Etusivun vasemmassa osassa ovat kohde-, alue- ja artikkelihaut. Sivustolta voi hakea tietoa nimihaun, kuntahaun sekä kartan avulla.

Etusivun keskellä on palvelun kuvaus, keskelle avautuvat myös kohde- ja aluetiedot. Etusivulla oikeassa osassa ovat linkit valtakunnallisiin aineistoihin. Linkki "Kysymyksiä ja vastauksia" on pdf-tiedosto. Pdf-tiedoston lukemiseen tarvitaan Adobe Acrobat Reader -ohjelma. Ohjelma on maksuton ja se on ladattavissa Adoben verkkosivuilta http://www.adobe.com/fi/
 
Tekijänoikeudet
 
Verkkopalveluun voi vapaasti linkittää ja tekstiä saa lainata tekijänoikeuslain mukaisesti, lähde on mainittava (ks. esim. Turun yliopiston opas). Aineistoa saa käyttää vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin.

Valokuvien tekijänoikeudet ovat valokuvaajilla. Valokuvat ovat ao. inventoinnin tekijän kuva-arkiston kokoelmista (esim. Etelä-Savon maakuntaliitto, Etelä-Savon ely-keskus, Savonlinnan maakuntamuseo tai yksityinen kuvaaja). Valokuviin liittyy kuvaaja ja kuvausaika. Kuvien kaupallisesta käytöstä, esittämisestä ja kopioimisesta on sovittava erikseen kuvaajan kanssa.

Kohteiden ja alueiden taustakarttana käytetään Maanmittauslaitoksen WMTS-palvelurajapintaa.
 
Palaute
 
Palautetta kohteista ja alueista voi antaa kohde- ja aluesivujen alalaidassa olevan palaute-linkin lomakkeella.
 
Vastuu
 
Palvelun tuottajat vastaavat verkkopalvelun sisällöstä. Havaitut virheet pyritään korjaamaan viivytyksettä. Päivityspäivämäärä ilmoitetaan. Tuottajat eivät vastaa sivuston sisällön mahdollisten virheiden tai teknisistä syistä johtuvan käytön estymisen käyttäjälle aiheuttamista kustannuksista tai vahingosta.